søndag 31. juli 2011

Veien videre

Det har blitt veldig lite matblogging og selv om det er noe vi liker å gjøre så har det av en eller annen grunn ikke blitt prioritert i det siste. Så får å komme igang igjen så er det verdt å mimre litt over mat som har inspirert oss mest i bloggen og tenke litt framover på hva vi har lyst til å få til.

Hellstrøm’s familiebok Iskremfabrikken har mange suverene dessert oppskrifter og vi skal teste ut de aller fleste!

Matklubben som vi blant annet deler med altsomergodt.blogspot.com inspirerer oss til å teste ut nye ting og finne det beste i forskjellige lands kjøkken.

Baking har gitt oss mange gleder og vi må finne veien tilbake til mer bakst i hjemmet.

Sesongmat har alltid vært bloggens hovedoppgave å formidle og det finnes vel ikke noe bedre tidspunkt en norsk sensommer å ta opp denne tråden.

Våre beste minner fra bloggen:

Bolinhos fra mat og fiskeparadiset myken:

http://ainaogthomas.blogspot.com/2009/08/myken-del-iii-fiskegrateng-og-bolinhos.html

Myken 2009 077[2]

 

Noen fantastiske kongekrabbe oppskrifter

http://ainaogthomas.blogspot.com/2010/08/kongekrabbe-i-3-varianter.html

http://ainaogthomas.blogspot.com/2010/02/kongekrabbe-med-ravioli-og-mirepoix.html

August 2010 002

 

Risottoer

http://ainaogthomas.blogspot.com/2010/08/sopprisotto-og-gresskar.html

august 2010 001

 

Kjøtt på bein fra slaktern

http://ainaogthomas.blogspot.com/2011/05/entrecote.html

provence 13 mai 076

 

Helbakt fisk

http://ainaogthomas.blogspot.com/2010/11/fiskeriet.html

IMG_6462

2 kommentarer:

Anonym sa...

Moro med mimring, og gleder oss til dere er i full gang med blogging igjen!

Thomas sa...

Ohh yeah, det er jo gøy!