Vi liker å bruke tid på å tenke og snakke om mat. Handle inn gode råvarer og lese bøker for å finne inspirasjon til ting vi kan lage. Maten er like viktig i hverdagen som i helgene. Det essensielle er å spise sunt og lage mat fra bunnen av- ikke ferdig/frossen middager. Vi ser verdien i å vite hva vi spiser og hva maten inneholder.
tirsdag 13. oktober 2009
Rødbetsalat
Har aldri kokt rødbeter før og må ærlig innrømme at det var ganske mye klin å få skrelt de etterpå. Lagde en salat med rødbetene i biter,lettkokt blomkål, blandet med litt finhakket chilli, ekebladsalat, tomater, gulrøtter og kokt egg. Blandet alt i en vinagrette dressing laget på kokte eggeplommer, dijon sennep, vineddik og druekjerneolje.
Salaten smakte godt og høstlig, og rødbetene ble veldig bra og litt mindre syrlige enn vanlige på glass.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar