Vi liker å bruke tid på å tenke og snakke om mat. Handle inn gode råvarer og lese bøker for å finne inspirasjon til ting vi kan lage. Maten er like viktig i hverdagen som i helgene. Det essensielle er å spise sunt og lage mat fra bunnen av- ikke ferdig/frossen middager. Vi ser verdien i å vite hva vi spiser og hva maten inneholder.
lørdag 22. oktober 2011
Kylling med chorizo
Denne retten er enkel å lage, inspirert fra en Nigella bok og perfekt en høstdag man ikke har lyst til å bruke så mye tid på kjøkkenet og bare vil ha "TV-dinner".
Del kyllinglår i 2 og legg det i en form med poteter, litt persillerot i biter og chorizo picante i biter. Her har jeg brukt 4 kyllinglår og en pakke a 300 gram med chorizo. Velg den chorizoen som er helt myk. Sett i ovn i 40 minutter på 200 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar