tirsdag 30. august 2011

Matklubb Spania

Vi er med i matklubb hvor vi møtes for å lage mat fra et spesielt land. Vi hadde trukket Spania og gledet oss til å lage en skikkelig tapas. Inspirasjonen var hentet fra Granada i Andalucia hvor man får en tapa for hver drikke man bestiller.

Menyen vår var:

- Iberico mixta . forskjellige pølser med oliventapende og

- Gaspacho

- Jamon Iberico med grønne bønner, mango og champignon

- Bacalo bandera Espana

- Svinefilet med confitert hvitløk

- Manchego med grønne tomater syltetøy

- Aprikos og fersken salat med Pedro Ximenez sorbet

016

[Jamon Iberico]

 

019

[Bacalao]

 

021

[Svinekam]

 

Flere bilder finner du her: http://altsomergodt.blogspot.com/2011/08/matklubb-spania.html

1 kommentar:

Anonym sa...

Et fantastisk måltid! Gleder oss til neste gang!