søndag 24. april 2011

Strøm torsk med gnocci, tapenade og asparges

Så i butikken at nå har man også kommet med loins a la salma for torsk som går under navnet Strøm. Har egentlig ventet på dette produktet og synes definitivt at det slår det jeg kan finne i fiskedisken hos matbutikkene. Fint hvitt kjøtt, god konsistens og smak. I tillegg veldig enkelt å tilberede.

24 april 2011 029

Torsken saltet jeg lett og stekte i smør i panne.

Asparges: Skrell grønn aspares og knekk av den nederste delen, og kok i 2-3 minutter.

Tapenade: ha i en neve svarte oliven i en stavmikserbolle sammen med noen biter fast ost (pecorino), saften av en halv sitron, litt hakket gressløk. Kjør mikseren og spe på med god olivenolje til tapenaden blir bløt og fast.

Gnocci: Kok 4-5 store mandelpoteter, og mos dem. Ha i 1 egg og spe på med hvetemel (tipo 00) til det blir en fast men luftig deig. Rull ut i tynne pølser, del den i biter og lag mønster med en gaffel. Kok gnocci bitene i 3-4 minutter.

Ingen kommentarer: