fredag 24. juli 2009

Kveite og vin

Denne uka har vi spist mye sjømat. Det startet med at vi skulle kose oss med en god hvitvin på lørdag. Vi kjøpte en hvit burgund: Rully, Vincent Girardin som var perfekt til en kveitemiddag.

Juli 2009 057

Men først så lagde vi en tomat suppe med tomatskiver gratinert med Appentzeller ost (hadde tenkt til å lage noe mer men glemte å kjøpe inn).

Juli 2009 060

Så ovnsbakte vi en kveiteskive med salt og pepper, og hadde spinatpuree og sellerimos som tilbehør. I tillegg så fant jeg en pakke fransk smør med “fleur de sel” som jeg mikset med gressløk og hadde til.

Juli 2009 066

 

Så har det blitt litt forskjellig til middag de siste dagene (ingen bilder):

Søndag: Ravioli med hvitsaus (ble kanskje litt vel mektig)

Mandag: Svinefilet med knuste fennikelfrø og sitron (min nye favoritt marinade til svin), med smørdampet nykål

Tirsdag: Stekt basmatiris med grønnsaker og svinefilet rester

Onsdag: Risotto med salmalaks

Torsdag: Blåskjell med ovnbakte poteter og hjemmelaget majones

Ingen kommentarer: