Denne uka har vi spist mye sjømat. Det startet med at vi skulle kose oss med en god hvitvin på lørdag. Vi kjøpte en hvit burgund: Rully, Vincent Girardin som var perfekt til en kveitemiddag.
Men først så lagde vi en tomat suppe med tomatskiver gratinert med Appentzeller ost (hadde tenkt til å lage noe mer men glemte å kjøpe inn).
Så ovnsbakte vi en kveiteskive med salt og pepper, og hadde spinatpuree og sellerimos som tilbehør. I tillegg så fant jeg en pakke fransk smør med “fleur de sel” som jeg mikset med gressløk og hadde til.
Så har det blitt litt forskjellig til middag de siste dagene (ingen bilder):
Søndag: Ravioli med hvitsaus (ble kanskje litt vel mektig)
Mandag: Svinefilet med knuste fennikelfrø og sitron (min nye favoritt marinade til svin), med smørdampet nykål
Tirsdag: Stekt basmatiris med grønnsaker og svinefilet rester
Onsdag: Risotto med salmalaks
Torsdag: Blåskjell med ovnbakte poteter og hjemmelaget majones
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar