De siste 3 dagene har vi laget dette til middag:
Onsdag: Kylling wok med gulrot,squash,løk og pinjekjerner. + litt hvitløk,chilli, sitrongress og sitron som freses litt først.
Tirsdag: Risotto med Salmalaks og petit pois
Mandag: Litt i helgehumør fremdeles så da ble det pizza. Veldig god tomatsaus som kan brukes til alt. Finhakk 4 sjalottløk og 1 hvitløksfedd. Fres det i olivenolje, og tilsett 2ss tomatpuree. Ha deretter i en boks med hermetiserte tomater(hele som knuses i gryta). Ha i 2 laubærblad og la det småputre i 5 minutter før du tilsetter 1 neve sorte oliven som først klemmes får å få ut vannet og hakkes før det has i tomatsausen. La det koke videre til sausen ikke er “bløt” lenger, ca 15 minutter til. Salt til slutt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar