Vi liker å bruke tid på å tenke og snakke om mat. Handle inn gode råvarer og lese bøker for å finne inspirasjon til ting vi kan lage. Maten er like viktig i hverdagen som i helgene. Det essensielle er å spise sunt og lage mat fra bunnen av- ikke ferdig/frossen middager. Vi ser verdien i å vite hva vi spiser og hva maten inneholder.
onsdag 3. februar 2010
Svin, bønner og shitake wok
Idag lagde vi en wok som ble veldig bra. Av og til treffer man bedre med smakene enn ellers. Svinekjøttet ble strimlet og marinert sammen med finhakket ingefær, hvitløk, fishsauce , oystersauce og solsikkeolje. Fres en strimlet persillerot, shitake i skiver og en pakke nykokte grønne bønner. Ha i svinekjøttet og en porsjon risnudler. Fyll på med mer østerssaus til slutt.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar