Etter en del nyanskaffelser av kokebøker og generelt godt utvalg av oppskrifter så har vi lyst til å planlegge litt mer hva vi skal lage framover. Målet er å lage 10 oppskrifter fra kokebøker i løpet av februar. Da har man tid til å skaffe ingredienser litt på forhånd og ordne det som skal gjøres dagen i forveien.
Her er oppskriftene som vi har lyst til å lage:
- Flyndre i hvitvin, Julia Child (s.208)
- Myke vårruller med Hoisinsaus, Stiansens kulinariske koffert s.86
- Sildekaker, Geir Skeie s.38
- Marinert laks med Aubergine, Hellstrøm –Verdens beste s.51
- Torsk & Trøffel, Hærland og Hellstrøm s.76
- Krydret tomatsuppe med erter, Supper og Brød s.111
- Bengal yogurt fisk, Madhur Jaffrey’s Flavours of India s.152
- Tortellini med chevre og ruccola, Hellstrøm - Enkelt og Perfekt s.252
- Chilli con carne, Hellstrøm – Bagateller for livsnytere s.118
- Anglo-Asian Lamb Salad, Nigella Lawson – Delicious mag sept 2008 s60
(Havrebrød Schakenda s.85)
Skal blogge om alle rettene!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar