søndag 27. mars 2011

Parmesanchips med ostekrem

Istedet for å lage “tradisjonelle” rogn,rømme og løk kanapeer, så prøvde vi å finne et nytt følge til champis som passer når man skal feire litt. Fra den Thomas Keller’s French Laundry bok så fant vi en veldig enkel oppskrift (som viste seg å være litt tricky).

Rasp 3 dl parmesan, jo ferskere jo bedre. Legg en silikonbakematte på en ovnsplate og fyll ringer på ca 5 cm med parmesan (press det sammen). Sett 8-10 minutter i ovn på 190 grader. Pass på å ha litt plass mellom ringene for dette flyter ut. Når du tar dem ut av ovnen så ta ringene så raskt så mulig og legg over i en egnet form (varmt og litt vanskelig). Bruk f.eks. Espressokopper eller eggekartong for at de skal bli dype i formen. Når de har stivnet så tas de ut av formen og fylles med ostekrem.

Ostekrem:

1 pakke snøfrisk

3 ss kremfløte

finhakket gressløk

26 mars 2011 008

1 kommentar:

Espen sa...

Dette så kjent ut :-) - http://heiamat.no/2011/02/24/parmesan-med-chevrekrem/