Vi liker å bruke tid på å tenke og snakke om mat. Handle inn gode råvarer og lese bøker for å finne inspirasjon til ting vi kan lage. Maten er like viktig i hverdagen som i helgene. Det essensielle er å spise sunt og lage mat fra bunnen av- ikke ferdig/frossen middager. Vi ser verdien i å vite hva vi spiser og hva maten inneholder.
torsdag 10. september 2009
Thai inspirert wok
Scampi legges i marinade av fishsauce, soyasaus, ketjap manis og limesaft + litt hvit pepper
Wok vårløk, hvitløk og bønnespirer.
Kok nudler: Bruk helst risnudler i denne retten de tar til seg mye mer smak enn eggnudlene. (De beste er de brede risnudlene, men de kan være litt vanskelig å få tak i...)
Stek scampiene og bland det hele sammen.
Tilsett litt peanøtter/cashewnøtter og frisk koriander.
Man kan gjerne bruke kylling i stedet for scampi i denne retten.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar