tirsdag 26. mai 2009

Kylling i tomat og løk
















Lagde kylling idag som jeg fant i jamie magazine og på jamieoliver.com med noen modifikasjoner..

6 kyllinglår
hvetemel
en boks med hele tomater (ca 400 gram)
1 ss tomatpurée
5 medium løk(1 i tynne skiver og 4 i båter)
4 fedd hvitløk i tynne skiver
1 kanelstang
3 laubærblad
5 hele nellik
1 ss tørket oregano
3 dl rødvin
solsikkeolje


Dekk bunnen i en støpejernsgryte med olje og fres løken og hvitløken i ca 5 minutter. Ta skinnet av kyllinglårene og lag noen dype kutt i kjøttet og vend dem i hvetemel. Ta ut løken av gryta, brun kyllingen i ca 5 minutter. Ha i løken igjen, sammen med tomatene, tomatpuree, kanelstang,nellik,laubær og oregano. La det små koke i 10 minutter, og tilsett rødvinen. La det småputre i ca 50 minutter.

Ingen kommentarer: