søndag 24. mai 2009

Ravioli







Lagde ravioli idag, hadde gresskar fyll til overs fra igår og en halv boks ricotta.



Pasta:
150g Tipo 00 hvetemel
50g Durumhvete
1/2 ts salt
2 egg

Bland alt sammen i en kjøkkenmaskin og bland sammen med en grind. La deigen hvile i kjøleskap minimum 30 min.

Gresskarfyll
1 flaskegresskar
1ts knust korianderfrø
1ts knust fennikelfrø
en kvist rosmarin
salt,pepper og olivenolje
1/2 sitron

Del flaskegresskar i 2 og ta ut frøene. Del deretter i 8 biter på langs. Smør det inn med krydderene, litt oliven olje og sett i ovn på 180 i 50 minutter. Når de er gjennommøre så skjær av det ytterste skallet og legg gresskar kjøttet i en liten bolle og mos lett med en gaffel, skvis ut en halv sitron og ha på litt olivenolje.


Ricotta fyll:
1/2 boks ricotta
litt Basilikum

Lag ravioli ved å kjevle ut pastaen med en pasta maskin til nivå 6. lag 2 og 2 plater og legg fyll på den ene og dekk over med den andre, klem ut luft og skjær dem til.

Ingen kommentarer: