Jeg varmet opp olivenolje i en sautepanne og surret hakket sjalottløk, hvitløk og chilli. Så hadde jeg i 4 hakket tomater med skallet på og 10-12 blader med basilikum. Sausen er klar når tomatene har gitt fra seg væske og sausen er mer tykk enn vannete. Ha i nykokt spagetti og rull de sammen og server sammen med parmesan og flaksalt.
Vi liker å bruke tid på å tenke og snakke om mat. Handle inn gode råvarer og lese bøker for å finne inspirasjon til ting vi kan lage. Maten er like viktig i hverdagen som i helgene. Det essensielle er å spise sunt og lage mat fra bunnen av- ikke ferdig/frossen middager. Vi ser verdien i å vite hva vi spiser og hva maten inneholder.
tirsdag 18. mai 2010
Spagetti med tomatsaus
Etter å ha sett serien med Nadia som skal lage mat for en "mystery guest" så fikk jeg veldig lyst til å lage spagettiretten fra den fantastiske restauranten i Amalfi. Det er en veldig enkel rett så hemmeligheten er å bruke de absolutt beste råvarene som er å få tak i og koke spagettien al dente.
Jeg varmet opp olivenolje i en sautepanne og surret hakket sjalottløk, hvitløk og chilli. Så hadde jeg i 4 hakket tomater med skallet på og 10-12 blader med basilikum. Sausen er klar når tomatene har gitt fra seg væske og sausen er mer tykk enn vannete. Ha i nykokt spagetti og rull de sammen og server sammen med parmesan og flaksalt.
Jeg varmet opp olivenolje i en sautepanne og surret hakket sjalottløk, hvitløk og chilli. Så hadde jeg i 4 hakket tomater med skallet på og 10-12 blader med basilikum. Sausen er klar når tomatene har gitt fra seg væske og sausen er mer tykk enn vannete. Ha i nykokt spagetti og rull de sammen og server sammen med parmesan og flaksalt.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar