Den siste tiden har vært preget av ukesmenyer med fisk, suppe og kyllingretter.
Her er noen retter til inspirasjon:
Salma sashimi:
Skjær en lakseryggfilet i sashimi biter å legg lagvis med avokado. For en ekstra smakstouch så kan man ha over majones med sitron og tørket kapers.
Blomkålsuppe:
Kok blomkål i kyllingkraft sammen med litt gulrøtter til de er møre. Ta ut noen blomkålbuketter til pynt og kjør resten sammen med en stavmikser. Server med stekt sopp og resten av blomkålen på toppen, gjerne en god olivenolje til.
Murgha Curry:
Murgha som vi kaller det. Det er kylling kokt i en indisk tomatsaus. Se oppskrift her: http://ainaogthomas.blogspot.com/2008/10/lage-indisk-mat-krever-et-rikt-utvalg.html
Laksemelba:
Legg en lakse filet på en tynn loffskive og stek den i klaret smør med loff skiven ned til den er gyllen og stek raskt fisken ned i pannen. Her har vi hjertesalat med hvitløk stekt gyllent i olivenolje og blomkålpuré til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar