Krabbekaker har egentlig vært lenge på listen over ting jeg har lyst til å lage og kan enkelt lages ved å kjøpe inn 2 skjell med ferdigrenset krabbe.
Bland krabbekjøttet sammen med Panko og hvetemel, rør det sammen. Ha i jalapeno, koriander, risvinseddik, vårløk og pakk godt sammen i bollen og la det stå 1 time i kjøleskap for at saften skal trekke inn i brødet.
Varm en panne helt dekket med olje og bruke en skje til å forme ut en kule fra bollen og press den sammen i panna. Stek ca 1 minutt på hver side og legg på tørke papir. Jeg satte dem litt inn i ovnen på 150 grader (ca 10 minutter for at de skulle holde seg varme før servering).
- 250 g krabbekjøtt
- 3 ss hvetemel
- 3 ss Panko (brødsmuler)
- 1 ss finhakket jalapeno
- 1 ss finhakket koriander
- 1 finhakket vårløk
- 1 ts risvinseddik
- 1 lime
Server med avodado og vårløk, klem litt limesaft. En perfekt snack!